Change Group

Om oss

Change Group er et nytt selskap som jobber for endringer, Change jobber med en rekke datterselskaper som har fokus på forretningsutvikling for virksomheter. Vi jobber for å bli Norges største digitaliserte selskap innenfor telefoni, telekommunikasjon og Markedsføring. Change Group kom som følge av lang erfaring innenfor salg av datterselskapet til Telenor som er Talkmore. Slik startet Change Group som jobber mot flere store prosjekter i dag. Blant annet Fjordkraft som er et av Norges største elektrisitets bedrift, men ikke minst zoomplus som jobber med markedsføringen til bedriftene. 

Vi har flere avdelinger rundt i hele Norge der vi jobber i spring for å levere den beste kvaliteten. Vi har blant annet hovedkontor i Oslo og Trondheim, men vi reiser rundt i hele Norge for å introdusere produktene og tjenestene våre. Dette gjør vi i form av direkte kontakt med kunden gjennom stand. Slik har vi klart å få til flere hundretusener over til Talkmore. Vi jobber på samme måte med å bygge Fjordkraft til en enda større virksomhet. 

Vi jobber blant annet med å utvikle et større marked som passer både for store og små selskaper, vi fokuserer på å inkludere alle for å bidra til å skape en endring. Dette gjør vi ved å hjelpe bedrifter med å utvikle seg innenfor direkte og indirekte Markedsføring. Derfor opprettet vi Zoomplus som skal bidra med å utvikle markedsføringen til store og små bedrifter. Vi er svært produktive og effektive, vi jobber for kundens tilgang til det som betyr mest for dem, med deres betingelser og med våre profesjonelle råd, dette har bidratt til svært fornøyde kunder og flere skal det bli.